SerpilEsra Hanimlar gebelikte ciger yiyen varmi 17+2 oldum a vitamininden dolayi zararliymis sanirim ama ben ciger aseriyorum afedersiniz esim yemege goturcek bol bol yemek istiyorum bise olurmu yiyen varmi hic kavurma degil bu arada siste kömürde pisen cigerden😏😏
Zuleyhakaan SerpilEsra hamileliğimden beri 3 kere tam porsiyon yanı 8 şiş ciğer yedim😍 aslında ciğerden nefret ederdim hamilelikte canım çekti bende anlamadım🤷🏻♀️ Suan 22 haftalığız bi sıkıntımız yok
23Zumra SerpilEsra canim en sevdigim sey ciger ama benimm doktorum yasakladi bence sende yeme okudugum bi yerde de yaziyordu cocuk icin tehlikeliymis
Ayselzeynep SerpilEsra hamileliğim boyunca tek aşerdiğim yiyecek Ciğer oldu 😢 Doktorumun onayı ile aşırı pişmiş tadımlık bir kaç tane yiyebildim. 😑 Hala çok istiyorum. Öyle birşey ki yesemde yemesem de risk Var 🤭
SerpilEsra Aygn dogum kusurlarina sebep oluyormus esimde yedirmek istemiyor artik yarina ertelicem yarin kontrol gunum doktoruma sorduktan sonra yicegim ama merak ettim yiyende varmidir diye😏
Flyacikel Aygn k ve a vıtamınfrn dolayı onerılmez 20. Haftaya kadar bekleyın bır kamyon yıyecek degılsınız ya ıkı uc tane yıyın nefsınız korelsın
SerpilEsra Aygn canim doktorum yiyebileceğimi bir sorun olmucagini soyledi her soze inanma ilac degil sonucta bu dedi ve yedim🙆🏻♀️
SerpilEsra Zuleyhakaan benimde hic aram yoktur ama canim oyle bir istyorki icim yaniyor resmen illa yicem 😁cok sevindim bir sorun yasamamaniza😊
Zuleyhakaan SerpilEsra ama okudum da bıraz nette pekte iç açıcı şeyler yazmıyor. İçinde bulunan A vitamını cok yuksekmiş. Doğum kusurlarına felan sebep olabılırmış.