yusasmami Kızlar iyi geceler olsun inşallah hepiniz için bebeğim 2 gündür çok çok hareketli şuan uyuyamıyorum bile hareketlerinden bir sorun yaratır mı başına gelen var mı 2 gündür hiç durmadı şuan hiç kesinlikle durmuyor bir sorun olabilir mi acaba 😔
Hayat31 Benimde bu ara baya hareketli oldu. Hatta iki gün titriyor gibiydi bebek. Korktum açıkçası. Ama bugün çok az hareketi. Kaç saatti hiç yok gibi. Bende burada bekleyim sizin sorunuzun cevabını
yusasmami Hayat31 vallahi nefes alamıyorum 2 gündür şuan uyku uyuyamıyorum mideme ayrı mesaneme ayrı yeri baskı yapıyor perişan oldum son çare yazayım buraya dedim 😔
Elifesmira yusasmami o haftalarda benimde öyle oluyodu canım bazen yalancı sancı erken gelebiliyormuş, hareket etmesi de kötü değil. Ayağının altına sıcak su torbası koy, yürüyüş yap, ılık duş al, bunlar fayda etmişti bende. Devam ederse doktoruna danış
Hayat31 yusasmami bence hiç korkma sende. Bende. Araştırıyorum bazı doktorlardan da çünkü çoğu iyi bişey bu diyor. Hem kendi doktoruna sordun mu? Benim bugün dinmemis olsaydi sorucaktim. Bizde 28+1 olduk