anneyimben_46 Herkes emzirme diyor yaramaz diyo ama doktorlar emzir bişey olmaz diyorlar var mı böyle durumda olan bebeğim 7 aylık hem mama hem anne sütü aliyor ?
Melson20 anneyimben_46 24 haftalik hamileyim ve 17 aylik kizim var hala emziriyorum, seninki daha cok kucuk. Kizim 17 aylik olmus ben birakmiyorum, 7 aylikken hayatta birakmazdim 😅 koca kadin laflarini dinlememeni ve doktorunu dinlemeni tavsiye ediyorum
Gzlhn anneyimben_46 emzir düşük riskin yoksa bence ben 3. Aylık hamile olana emzirdim zaten oğlum büyüktü bırakması gerekiyordu artık 26 aylıktı hamilelikte olunca büyüdü diye kestm doktorum devam edebilirsin ama büyümüş artık kesmek istersen kes dedi ama seninki daha kücük emzir bence
Ylzknn anneyimben_46 ben iki yaşına kadar hamile emzirdim. Son aylarda kolostrum biriksin diye bırak demişlerdi bana . İki yaşına gelince bıraktırdım. Bir hafta geçmişti hatta
anneyimben_46 Melson20 ay gerçekten bıktım ya sanki çocuğu öldürüyormusum gibi söylüyorlar inadına inadına 😄
Melson20 anneyimben_46 Sacmaliyorlar, bir cok bilimsel arastirma var artik kendinde acip okuyabilirsin icinin rahat etmesi icin. Riskli bir gebeligin olmadigi surece sonuna kadar emzirebilirsin hatta dogumdan sonra bile ikisini emzirmek dahi mumkun. Tek kotu yani asiri derecede yoruluyorsun.
Mery1 Emzir bende emzirdim 5 aylıkken 2.ye hamile kaldım 14 aya kadar emzirdim yani doğuma bır ay kala kızım istemedi artık
Cennet_kusum16 Sanırım gebelikte belli bı haftaya gelince emziremiyorsun doktorunuz ne derse o şekilde ilerleyin etrafı dinlemeyin