Sidelya ben su an 31 haftalik gebeyim. Polikistik over hastasıydim ve 5 ay her an öyle test yaptim surekli ama o testlerde renk dgilip diger kisimdaki bosluga doluyordu ve adetim gecikmesine ragmen pozitif kesin diyip testi alip doktora gidiyordum doktor diyordu evet var gbi görünüyor hemen test istiyordu ve yok 0 cok buyuk bi hayal kırıklığı ile dönüyordum yemin etmistim bi de daha bu testten yapmiycam diye. Daha sonra 1 ay klomen kullandım catlama iğnesi vuruldu geç döllenme oldu adetime daha varken erken gebelik testi aldim 20 30 tl olandan ve 3 saniye de kirmizi cizgi bariz çıktı ama yine de kan testi yaptim gec döllenme olmasina ragmen ve adet gunune daha olmasina ragmen 69 çıktı. Yani demek istedigim şu dilimde tüy bitti senin üzülmeni istemiyorum defalarca bu hayal kirikligini yaşadım. Gebelik once kan da belli olur hele erken gebelikse kesinliklee kan da varsa çıkar ha belki laboratuar testte yanlislik yapmistr bilemem ama once idrarda bi kac gun sonra kan da cikmaz. Once kanda bi kac gun sonra idrarda çıkar yanlis söylüyorlar 😢