Sidelya Adetime 3 gün var iki idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm kan verdim ama kanda negatif çıktı. Doktor bekle bi günün geçsin dedi ama önce kanda sonra idrarda çıkmaz mı kafam karıştı canım sıkıldı 😔
Smiley87 Sidelya hamilelik olsa kan testinde kesin çıkar canım , zaten 3 gün önce idrarda çıkması da enteresan , testler mi bozuktu acaba , ya da çok bekleyince mi çift çizgi oldu
Edayesilbas Sidelya kanda çıkması lazım benim idrarda ikinci yok denecek kadar silikti kanda 59 du adet günümde yapmıştım testi
FatmaAzra_ Sidelya önce kanda belirir idrar da daha gec belirir. Testler yanlis olabilir ya da siz silik cizgi gördüğünüzü düşünmüş olabilirsiniz ki adet gecmeden idrarda czgiyi görmek erken gebelik testi degilse cok zor yani.
Sidelya Damla01 0.214 çıktı. Acilde kan verdim 🙄 yanlışlık mı oldu acaba diyorum 2 testte pozitif çıktı kan nasıl negatif anlamadım. Üstüne gördüm göğüslerim damarlandı karnım ağrıyo akıntım var.
Tgbanne Sidelya kanda 0.100 cıktı . 3 gün sonra idararda silik pozitif cıktı , 5 gün sonra da kan tahlili birdaha yaptırdım 3500 cıktı beta
Edayesilbas Sidelya kanda çıkar düşük de olsa ama gün aşırı teyit ettirmen lazım canım sen yaptır birde adet günün yaptır o zaman netleşir
Damla01 Aynen dusukmus ama 2 gun sonra tekrar kan ver yukselir insalllah 🙏🙏 benimde testte cikmamisti kan testinde cikmisti.
Ferenaz Edayesilbas yok canım adetine daha 3 gün varmış. Normal şartlarda kan testinde çıkar idrar adet günü geçmediği zaman göstermez. Ama arkadaş tersini söylüyor
Sidelya Edayesilbas adet görmedim 3 günüm var. İdrar testi ilk yaptım çok silikti 2 gün sonra tekrar yaptım baya koyulaştı. Ben de bunda koyulaştıysa kanda kesin çıkar dedim ve kan verdim ama negatif çıktı.
Yldzhh Sidelya Allah allah aslinda kan da cikmasi gerek bekle bakalm bir kac gun daha insallah vardir bebis ❤
Selinnnncim Sidelya canım benimde kanda çıkmadı önce idrarda çıktı 2 gün geçsin tekrar kan tahlili yaptır
Sidelya Selinnnncim ohh be içim rahatladı çok sağol gerçekten yaşayan birine rastlamak mutlu etti ♥️😌
Emhira20 Selinnnncim benimde şuan o durum da kanda 4.05 cıktı dün verdim kan idrar testleri iki tane yaptırdım ikiside pozitif kafam karıştı varmı yokmu
Edayesilbas Ferenaz aynen ne yazık ki 5 liralık testlerde adetten önce belli olmuyor hatta bir haftayı geçmesi lazım ikinci çizgiyi görmek için en garanti erken gebelik testi
ezgms1 Edayesilbas valla benim adetten iki gün önce belli oldu 3 liralık testte o kadar 20 liraya 30 liraya erken gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı yazık o testlere verilen paralara
Mayasey Edayesilbas adetten 4 gün önce normal gebelik testiyle öğrendim. 😁 Erken gebelik testlerine boşuna para vermeyin. Onları da kullandım, bi espriri yok