Hayırlı geceler kızlar ben sabah doğuma gidiyorum hayırlısıyla 9 aylık serüvenin sonuna geldim.. çok güzel bir 9 ay geçirdim prensesler gibi bir hamileliğim oldu oğlum beni hiç üzmedi ufak tefek ağrılarım acılarım oldu ama beni hiç yıldırmadı yinede, ne kustum ne midem bulandı ne aşerdim arada bir mide yanmalarım oluyordu onun dışında dediğim gibi prensesler gibi bir gebelik yaşadım. Allah herkese benim gibi gebelik yaşamayı nasip etsin.. siz sormadan söyliyim 38+5 de kendi isteğimle sezaryen olacağım, panik atak hastasıyım ve en ufak bir şeyde hemen tansiyonum düşüyor bundan sebep doktorumda beni bildiği için sağolsun anlayışla karşıladı ve destekçi oldu bana.. sabah saat 9 gibi ameliyata alınacağım ilk sıra benim muhtemelen.. bütün duyguları aynı anda yaşıyorum heyecan korku endişe panik kavuşma isteği duygusallık ne ararsanız var anlayacağınız 🥹 neyse çok uzattım hepinizden dua bekliyorum bana şans dileyin lütfen çok pozitif geçsin doğumum.. bende sizler için dua edeceğim.. sizlerde inşallah sağ salim kavuşursunuz evlatlarınıza bekleyen tüm annelere sesleniyorum anne olmak isteyenlere de rabbim en kısa sürede evlat müjdesi versin. Umarım bir sonraki postum burda pozitif doğum hikayem olur. Kendinize iyi bakın hayırlı geceler 🌸❤️