Kızlar cumartesi doktor randevum vardı genel kan vs tüm tahlilleri verdim b12 ve d vit aşırı düşük çıktı b12 iğnesi başlamam gerektiğini söyledi doktorum. Bunun haricinde pzt tetanoz ilk dozu oldum dün ve bugün sırtlarımda eklem ağrıları aşırı halsizlik uyku hali hissediyorum vücudum grip olucakmış gibi batışıyor yani cumartesi tam tahlil vermemiş olsam korkucam başka şeyler için.. Birde günde 3 kez afedersiniz büyük abdestime gidiyorum yani gebeliğimin başlangıcında kabızlık çok ciddi rahatsızlık duyduğum konuydu ishal vs değilim ama kabızlıktan çıkınca bi dikkatimi çekmedi değil yani ben vücudumu iyi tanıyorum bişey var normal değil ama o şey gebe olmam olabilir anlatabiliyorumdur inşallah… 18+4 üz şuan bebiş büyüyo ondan kaynaklı mı bu eklem ağrıları bu tuvalet konusu bu haftalarda böylemi? Bi dönem böyle hisseden oldumu? Tetanozdanmı ya da? B12 uyku halsizlik yapar biliyorum iğne kullanıcsğım kadarda düşmüş üstelik yoksa hepsi sadece b12 denmi ? Ama eklem ağrısı? Karmançormanım ya
İyi hissetmiyorum,bugünde sabahtır çok kötü bişeyin haberini almışım gibi durup durup hüngüe hüngür ağladım… noluyo ya😏Birileri bir şeyler söyleyebilirmi…..