@Moon96 Oralarda rahim masajı yapn yok mu ? Rahim düşüklüğü kaymasını doktorlar anlamıyorlar. Agır ıste calıştıysan zorlandıysan kendını ağır şeylere rahım kayar. Benm basıma geldı ben masaj yaptırdım bu eskı kadınlae bılıyor. Umut vermek ıstemem ama bu bebegunde tutunmasına engel oluyo asagıya doğru oldugu ıcın. Aklıma geldi söylemek ıstedm. Cogu kadın bu yöntemi blmıyor ve ne hamıle kalıyor nede bebek tutunamıyor. Blmıyorum ızmırde varmı ama bzm ıstanbulda var. Böyle elıyle masaj yapıyo karnının altına yukarıya doğru cekıyor ve bitiminde kare sabun bağlıyo bır kç saat duruyor gobek altında cıkarıyosn uc kere sürüyoe işlem. Bıde kendinizi gzl bi hıcaya gısterın belki sübyanda olabilir Allah korusun nazar oluyosun mesela bebeğin tutunmasına engel oluyo eltim canlı örnekti takıyor şuan tutundu en sonunda Allahn ıznı ıle. Bunlar tıp dışı sadece örnek aklıma geldi söylemek istedim. Snra masaj uc gun sonunda sırtıma yakı yapıştırdı. O yakıyı kendım cıkarmadım o yakı kendı düşer dedi bır kç gune düştü.. sonra adetn son gunü yıkan ılşki yaşamadan süt maydonz karabıber kaynat buharına otur 15 20 dk senı yakmıcak sekılde dedi yaptım bır avuc tuz kavurdum karnıma koydum havlu ile öyle ilşkş yaşadık. Snc beklıyırum işte. Blmıyorm dktrlar pra için herseyi söyler inşallah hakkında hayırlısı olsun❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻 duam seninle