Meleek61 19 gün adet geçikmem var ne yapmalıyım iyice sinir oldum ve ilk defa bu kadar uzun hamile değilim
Hasretanne Meleek61 benimde ayni saat gibi olan adetim iki aydir gevikiyor gec n ay catlatma ignesinden dedim bu ay yine gecikti kist falan olmasindan korkuyorum
FatmaNurGun Benim de senede 1-2 kere oluyordu bu kadar uzun gecikmelerim ya mevsimsel ya da stres yüzünden Ama sürekli gecikme yaşıyorsan doktora gitmelisin ihmale gelmez
Meleek61 FatmaNurGun canım ben doktora gittim 14. Günüydü geçikmenin doktor stres veya mevsimsel dedi bizim için üç aya kadar geçikme normal dedi troid ve prolaktinime baktı sonuçlarım normal çıktı geçikmelerim arada oluyor ama hiç bu kadar uzun değildi kafama takıldı biraz
fatmanurrr95 Çocuk düşünmeye başladığımız 2. Ayda stres ve sürekli acaba oldu mu düşünceleri gecikmeme sebep olmuştu senin gibi 15 günden fazla olmamıştım. Sonra biraz rahat olmaya başladım engellemedi regl olmamı
Meleek61 fatmanurrr95 bende korunmayı bırakalı bir ay oldu sürekli kafam da acabalar düşünceler adetimde gecikince acaba bi sorun mu var düşüncesi olmaya başladı stres üstüne stres eklendi biraz
Meleek61 emine_moom35 bu ay uygulama da geçiken çok hep 10 gün üstü geçikmeler mevsimsel mi acaba ikinci adet tarihim gelecek benim neredeyse
emine_moom35 Meleek61 aynen benim de o şekilde Neyse artık inşallah önümüzdeki aylar alırız mükâfatını
Hasretanne Meleek61 rahim filme çektirdim yumurtalama takibi yapildi catlatma ignesi oldum hormon degerlerine bakildi doktorlarin dedigi herşeyi yaptirdim
Meleek61 Hasretanne anladım canım rabbim tez vakitte sağlık bebiş nasip etsin inşallah isteyen herkese 🤲