Kvsrnl123 Bebeğinizi kaçıncı haftalarda hissettiniz ben bu gün 11 haftalık oldum çok sabırsızım 😂😂nasıl bir duygu yaa 🤗🤗
Kaya1902 Kvsrnl123 15 de seğirmeler başlamıştı 18 de hareketlerini biraz biraz hissetmeye başladım şuan 19+4 ün baya hareket ediyo sağ kasığımda 😻
Adenbebek Kvsrnl123 bu haftalar çok zor bence belirtiler zaten azalıyor daha harekette hıssetmiyoruz insan telaslanıyor 🤔
Medusa Ben 16 haftalığım, dün akşam ilk defa uzanırken solda bi seğirme hissettim. Sanırım yavaş yavaş hissedecekmişim böyle 😍
Kvsrnl123 Medusa ayy bende çok heyecanlıyım yaaa. Maşşallah sizede inşallah zaman çabuk geçerde bende hissederim 😂😂
Bayrak34 Kaya1902 ben de 18+6 dayım fakat hiç hissetmiyorum. Ama kasığımda kasılma gibi hareket oluyor. Sen bu şekilde mi hissediyor musun? Hissini tarif edebilir misin acaba?
asilsmom Kvsrnl123 ben 25 haftaligim 18 haftadan beri hissediyorum şuan tabi bariz belli oluyor😍çok güzel bi his🧿
Kaya1902 Bayrak34 atma gibi oluyo daha doğrusu şöyle anlatıyım balıklar Sudan çıkıp tekrar suya dalar ya öyle bi his 🙃
DamlaSu Kvsrnl123 20. Haftadan sonra karnımda baloncuk patlar gibi pıt pıt hissettim. Bende sizin gibi çok sabırsızlım. Şimdi 27. Haftadayım bugün karnım dalgalandı resmen o derece hissettim 🤭🥰