umutlu1mom Merve-metin son adetin ilk gününden sayıp 2 adetin ilk günü döngü mü oluyor onu anlayamadım. Benim hesaplamam farklı internetteki farklı çıkıyor 🥴
Merve-metin umutlu1mom canım bi kaç siteye bak en geç 32 günde oluyorsan en geç gün döngünü yaz çıkıyor istersen ocakta hangi günde oldun söyle ben bakayım bide bakalım aynı mı çıkacak hesaplamada
umutlu1mom Hasretanne Merve-metin Sinemmm- Sevvalll42 Kr6543 Meleek61 Patito__ Bugün regl oldum bu ayda elendim 🥹 Umarım siz güzel haberler alırsınız 🩷
Hasretanne umutlu1mom bilmiyorum yarinda bi test daha yaomayi dusunuyorum yine yoksa artik direk kana gidecem
umutlu1mom Hasretanne valla hâlâ gelen giden yok. Tam hasta oldum diyorum ama hiçbir şey yok. Karnım ağrıyor belim ağrıyor ateş basıyor 🤦🏻♀️
Hasretanne umutlu1mom bende belirtide yok gelen giden de hayırlısı artik kendim sokturmek icin bisiler yapacağım
umutlu1mom Hasretanne bende şimdi yaptım maalesef negatif. Uzun zamandır gecikmiyordum bu ay niye böyle oldu anlamadım.
Hasretanne umutlu1mom aynen benimde öyle kafayi yedirtcek insana doktora da gidemedim belki olur diye pazartesiye gideceğim gelmezse
Merve-metin umutlu1mom olsun canım adet olana kadar bekle gecikmenin 10.günden sonra tekrar test yap olmazsan geç döllenme olabilir belki
umutlu1mom Hasretanne hamilelik olsa insan hissederdi diye düşünüyorum. Dünden beri karnım ve belim ağrıyor bugün yarın olurum. Niye bu kadar geciktim anlamadım.
umutlu1mom Merve-metin olduğunu zannetmiyorum ya bu aralar biraz stresli günler geçiriyorum o yüzden geciktim. Olsaydı eğer silik şekilde bile çıkardı.
Merve-metin umutlu1mom stres geciktirir adeti ama geç döllenme varsa 10.güne kadar çıkmıyor öyle okudum ki doktorlarda öyle söylüyor canım
umutlu1mom Merve-metin bunu biliyorum ama benim içimde hamileyim hissi yok 🥹 zaten belim ağrıyor her an olabilirim.
Merve-metin Hasretanne benimde gecikmenin 3.günü ama olmazsam 10.günde test yapacam eşim yapma çıkmadığında ağlıyorsun dedi o yüzden dayanabilirsem eğer olmazsam eğer haftaya cuma yapacam testi