• Alışveriş
  • 17 haftalık olduk 😊Alışverişe başlamalı mıyım

Kızlar merhaba
17 hafta oldu ve cinsiyet yüzde 90 öğrendik alışveriş yapmalı mıyım ? Siz ne zaman yapmaya başladınız? Ben hicbirsey almadım daha

Damla_pelin bende 17 haftalık oldum ben çoktan başladım 🤭 ıslak mendil küvet takımı ana kucağı mama sandalyesi birkaç bebek kıyafeti ortak olandan aldım daha cinsiyet belli olmadan dünde bebek arabası sipariş verdim düşmüyor bisey almdan Dalin seti yaptım bide

denizalismom, başlığı 17 haftalık olduk 😊Alışverişe başlamalı mıyım olarak değiştirdi.

Damla_pelin yani ben bunları cinsiyet belli olmadan aldım içim içime sığmıyor du ilkti bunlarda sonuçta lazım diye her ay azar azar aldım tabi ilerde kafam biraz rahat olsun diye en azından

1. Haftayı bekleyin bence tahminimce oğlumda 28. Haftda aldım şimdi ikinci oğlum geliyor ufak tefek kişisel eşyaları hariç bişey almıcam zaten bu sefer

28+3 um erken doğum riskim var ufaktan hazırlığa başladım . Eğer herseyiniz normalse 30. Haftadan sonra eşya alımları normal bence .

16 haftaliktim heveslendim 1 takım aldim. Ama genel alışveriş sonra 28 de başladım yavaş yavaş 33 teyim bitti çokta acele etmeyin bence. Ama hevesliyseniz bi kaç takım alıp sürekli bakmak umut heyecan güç veriyor. Yine sizin tercihiniz

Ben 19da başladım. Ufak ufak alıyodum aslında, sonra bi baktım ki her şeyi almışım ben de şaşkınım 😂 beşik, araba, puset, süt sağma pompası, kameralı telsizi… zıbınları ve takımları da tamam ama tabi detaylı çok bakmadım eksikler tabii ki çok var daha genel şeyleri aldım ama şuan 22+5iz

Damla_pelin 25 hafta oldum birşey almadım acele etmiyorum şahsen son bir ay kala falan düşünüyoruz almayı yani 30 haftadan sonra ama indirim zam derseniz alın evinizde yer varsa saklayabileceğiniz güzelce muhafaza edersiniz

16ya kadar odasını aldık park yatağını anakucagini bebek arabasını hallettik aralık ayiydi ve yeni yıl zamları gelmeden tamamlamak istedik büyük eşyaları. Kıyafet alışverişini cinsiyet tam netleştikten sonra yapmaya başladım hala daha bitmedi 28deyim hastane çantasını tamamlamaya çalışıyorum

Bende 26da başlamıştım 2 haftada eksikleri tamamladık şuan 35teyiz bu ekonomik şartlarda bekleyinde diyemiyor insan ama riskli bir gebelik yasamiyorsaniz cinsiyet gerektirmeyen şeyler ve iki cocugada uyacak parçaları alabilirsiniz