seymanurravci merhaba anne adayları🫶 dün doktora gittim 2 cm miyom olduğunu gördü doktorum daha önce kürtaj olmuştum ama miyomu gören olmamıştı hamilelikte miyomu olanlardan bilgi almak istiyorum
Sevcan62 seymanurravci benim 3 buçuk cm miyomum vardı hamile kaldığımda gebeliğin etkisiyle 1 buçuk cm daha büyüdü 15. Haftadayım miyomun konumu önemli bebeğe yakın bir yerde olmadığı sürece bir şey olmaz
aslhnkrts9 seymanurravci ikili tarama zamanında fark etti doktorum 2 cmdi gebelik haftam büyüyünce biraz miyomum da büyüdü 28 haftada 5 cmdi ağrı yapıyo biraz sıkıntısı o bendeki rahmin tepesindeymiş şuan 30+6 yız 4 cm e düşmüş doktor ilerlemesi durabilir demişti sanırım benimkinin büyümesş durdu
Sevcan62 seymanurravci 4 ayda 1 buçuk cm büyüdü bakalım sonunda ne kadar olacak önemli bir şey olsa doktor söylerdi endişelenmeyin
seymanurravci Sevcan62 doktorum şuan için ciddi birşey yok dedi ama nerede olduğunu söylemedi yarın idrar kültürü testi sonucları için gideceğim olmadı sorarım sizin çok az büyümüş bazılarında çok büyüyormus beslenmenizle alakalımı acaba
seymanurravci aslhnkrts9 çok sevindim sizin için en azından durmuş umarım benimkide o şekilde devam eder biraz korktum ❤️
aslhnkrts9 seymanurravci hormonlarla özellikle östrojen hormonuyla büyüyo diye biliyorum miyomlar benim minik minik bi kaç tane daha varmış doktorum dikkatli baksam daha çok bulurum bebeğe zararı yok kafana takma senin için sıkıntı olucak tek şey miyomjm ağrısı dedi korkmayın sizle ilgilenen doktor sizi ve bebişi riske atacak bişey yapmaz ❤️
seymanurravci aslhnkrts9 umarım öyle olur içimi rahatlattınız çok sağolun daha 6+4 deyim bakalım artık❤️