12 Şubat günü 40+0 doktor kontrolüne gitmiştik kontrol sırasında doktorum 4 cm açılmam olduğunu ve yatış yapmam gerektiğini söyledi ben eve gitmek istedim çünkü sancım yoktu ve sancılarımı evimde çekmek istiyordum ama gitsem de geri geleceğimi en geç sabaha kadar doğurmuş olacağımı söyledi keşke gitseydim diyorum şimdi ne derse desin hamileliğimin 24. Haftasından beri düzenli olarak pilates yapıyordum bence çok önemli hareket ilk hamileliğim olmasına rağmen açılmamın bu kadar hızlı olmasını buna bağlıyorum yatış yapar yapmaz serum takıldı ve bana sormadan suni sancı başlanmış bile çok geçmeden sancılar da başladı ve ben 1 saat sonra tam açıklığa ulaşmıştım 2 kez ıkındım ve oğlumu kucağıma aldım pilates sayesinde doğumum da toparlamam da hızlı oldu bebeğimi sağlıkla kucağıma aldığım için mutluyum ama suni sancıyı gerçekten Tolere etmesi zor keşke doktorum bu süreci doğalından yaşamama müsade etseydi zaten açılmam vardı kendi halime bıraksa bir iki gün içinde bebeğim gelmiş olurdu benim de ilk doğumum olduğu için acemiliğime geldi 2. De kesinlikle o serumu kabul etmem gerekmedikçe sorularınız olursa cevaplarım 😇