edatmr 6+6dayim kokulardan tiksinmeye basladim. Pisirdigim seyi yiyemiyorum. Camim acik hep yemek yaparken ama farketmiyor😣 biraz erken degil mi .Ayni durumda olan var mi acaba?
bulutunannesi33 edatmr 28haftalık hamıleyım ucuncu gebelıgım hala yemek yaparken kapı oencere acıyorum 🙄 dayanamıyrm evde yemek kokusuna
Seher_ edatmr benim 5.haftamda başladı canım ama 12 haftalık oldum geçti çok şükür seninde geçer birazcik sabret😃
Sinem21 edatmr benim de 5. Hafta da başladı 10u dolduruyorum hala geçmedi daha da arttı insallah geçer 🤧🥺🥺
GamzeAltndas edatmr bende 6+3de başladı hala devam ediyor kuzum 8+5 oldum mutfağa giremiyorum ara sıra zar zor yemek yapıyorum, mide bulantısı zaten hatsafada , inşallah ilerliyen zamanlatda geçer 🙏🏻💙
Seher_ edatmr bende oyleydim ağladığımi bilirim yemek yiyemiym diye ozeniyodm ama yapamiyodm ama geçti çok şükür
Seher_ Sinem21 benimde öyle oldu canım 10. Haftamda artmıştı oda göbek kordonu falan oluşurken oluyo herhalde ama birden geçti 11. Haftamin yarısında 12 oldum bugün yok artık yapabiliyorum yemek
edatmr GamzeAltndas yaaa yalniz degilim demek. En iyisi biseyler pisirmeye zorlamamak galiba o kokular ve bulanti hissi kaziniyo sanki zihne😞
23Zumra edatmr ben en cok et ve tavuk kokusundan tiksiniyorum canim ve hep defne yapragi atiyorum icine kokuyu biraz hafifletiyor sende bi dene istersen
edatmr 23Zumra et turu seyleri normalde de pisiremiyorum ben . Ama en basiti domates salca bile kotu kokuyo😐
Edayesilbas edatmr hiç erken değil bence yine iyisin ben ne pişirebiliyorum ne yiyebiliyorum mutfağın önünden gecemiyodum altı haftalıkken 😒
Sedoss 21 haftalık hamileyim bende yemek yaparken pencereyi açıyorum sadece kahvaltılık yiyecekler yetebiliyorum ☹
Seher_ edatmr evet yapmayın yaptıkca daha kötü oluyo insan artık kahvaltılık şeyler falan yiyin makarna da iyi oluyo kokusuz olduğundan idare edin artık bide aileniz başka şehirdeyse daha zor oluyo annemin kıymetini daha çok anladım benimde uzakta yemek yapan insan olsa gidip yersin ama uzakta olunca zor oluyo
Diamonds 30 haftalığım ben benimde sabahları midem bulanıyordu ama bir kişinin tavsiyesi üzerine sabah kalkar kalkmaz ayva yiyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim 😍 geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun