EceNaz26 Hanımlar 17+3 olduk bebiş hâla kasıklarda hareket ediyor. Normal mi ? Sizde ne zaman yukarı çıktı? Son doktor kontrolüm de bir problem yoktu
rabiksu06 EceNaz26 23 haftalık olduk hala tekmelerini kasıklarımda hissettiğim zamanlar oluyor göbeğimde de hissediyorum değişiyor bence
Eminetuna6 Kaçıncı gebeliğiniz acaba benim ikinci gebeliğim hareketlerini hissederken birden hissetmemeye başladım geçen çarşambadan bu yana hissetmiyorum 18+1 olduk birde kasiklarimda iğne batması gibi bazen şiddetli diyebileceğim ağrılarım oluyor
EceNaz26 Eminetuna6 ilk gebeliğim 15. Haftada başladı sonra 3 gun falan hic hareket etmediği oldu sancılarim içinde magnezyum önerdi
Yzgl Benimde kasiklarda bebeğim kasiklarimda arada bı ağrı oluyor ve çok sertleşiyor yumru gibi ve çok hafif hissettim hareketini ama bebekmi yoksa bağırsaklarımmi tam olarak anlamadım 16+6
EceNaz26 Yzgl ağrılar bende de çok oluyor normalmiş yinede doktorunuza söyleyin. Bağırsak hareketi genelde ilerler gibi baloncuk hissiyatı veriyor bebek itekliyor belki ayirt etmene yardımcı olur bu
Yzgl EceNaz26 birşey kayıyor gibi hissediyorum anlam vermek çok zor bilgileriniz için tşk ederim haftaya muayeneye gidicem Rabb’im sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH yavrularımızı