Fraublt-31111 Muhammedfurkan Kullanıcı adim busrabulut06 Kahverengi gömlek var üstümde eşimle olan fotoğraf
Zumra_zelal3 ilknurklnc1 çoğu bebekte oluyor canım korkma kapanır doğunca yigenimde de vardı kapandı sonrasinda
PrensinibekleyenAnnee ilknurklnc1 benim başıma geldi canım doğduğunda kapanmak üzere demişlerdi 3 ay sonra gel dediler inşallah kapanmış olur korkma en geç 2 yaşına kadar kapaniyormus 5 mm den küçük delikler.
ilknurklnc1 PrensinibekleyenAnnee inşallah canım zaten bugun tekrar detaylı ultrason a girdim şuan için sıkıntı yok ama doğduktan sonra bakılsın denildi. İnşallah yoktur diye dua ediyorum
PrensinibekleyenAnnee ilknurklnc1 korkma Rabbimin izniyle hiç bişey olmuyor ben hamileliğimi.kendime resmen zehir ettim sormadım insan kalmadı ama çok şükür hiç sorun olmadı kafama takip üzülüp ağladım yanıma kar kaldi
Ao526- ilknurklnc1 bizim doğduğundaki muayenede ortaya çıktı. 4. Ayda rutin kardiyoloji görsün dediler. 4. Ayda gittik tamamen kapanmıştı . Her 3 kişiden birinde varmış
Umrn93altinmala ilknurklnc1 gecmis olsun benim oğlum da da vardı korkulacak bisey degil büyüdüğünde kilo aldığın da kapanıyor kendi kendine. Hiç caninizi sıkıp üzülmeyin🙏