BeyzaAkgz0 Bugün bizde sol bobreginin tam sınır büyüklüğünde olduğunu öğrendik her bebekte olur diyorlar ama bende senin gibiyim Rabb’im sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ilknurklnc1 98zeynep inşallah sağlıklı sonuçlar alırsınız. Bizdede çok şükür herşeyimiz temiz çıktı detaylı ultrasondada sadece bu sorun çıktı onun dışında herşeyimiz normal
Muhammedfurkan Bennureyla sordum işte cihazdan dolayı tam anlayamadım dedi onun için detaylı ultrason istedi hemen yarın gidecem bakalım burda başına gelen var mı diye sormak istedim ciddi bişey mi değil mi
98zeynep @ilknurklnc1 amin sizde stres yapmayın allahın izniyle sağlıkla kuçağınıza alırsınız bebeğinizi kendinizi üzmeyin herseyi iyi çıktı dediniz Buda çoğu bebekte hatta her bebekte görülüyor çoğuda doğuma kadar kapanıyor
Fraublt-31111 Muhammedfurkan Benimde bebeğimin kafasında sıvı birikimi vardı 17 haftalıkken bende öğrendim 5 aylık ölü doğum yaptım sıvı azalma olmadı sıvı birikimi neyden oluyor bilgisi olan varmı sizin doktorunuz söyleşimi neyden olduğunu
Muhammedfurkan Fraublt-31111 cihazdan dolayı tam anlayamadım dedi benimde bebeğim 17 haftalık bugün başka cihazla bakacak testler yapacak sonuçlar güzel çıkar inşallah
Umutaren ilknurklnc1 benim bebeğim de 1.5 yaşında onun da kalbinde delik var git gide kapanıyor tamamen kapanmış değil ara ara kontroller olacak sıkı takip edildi İzmir’de bı doktor var çok iyi o bakıyor şimdi kontrol araları uzadı 18 yaşına kadar takip edilecek ve o zmana kadar kapanır muhtemelen dedi doktor
Cananarda ilknurklnc1 Benim bebegiminde kalbinde delik var detaylida öğrendik doğduğunda delik kapanmıştı korkmayın kapanır inslh hamileliginin tadını çıkar.
susaMom_ ilknurklnc1 Bende 3 gün sonra gireceğim rabbim herkesin evladını sağlıklı bir şekilde doğurmayı ve doğmasını nasip etsin inşallah iyi düşünmeye çalışalım kontroller yapılır sonrasında kapandığını göreceksin sendee
CereenCkr ilknurklnc1 bende detaylı için araştırıyorum ins iyi bir uygun bir yer bulurum 😒 sizede çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebisinizi ❤️
ilknurklnc1 Birde bayanlar bir şey daha sormak istiyorum, detaylı ultrason yaptıranlar bilir sadece normal ultrason muayenesi mi yapıyorlar yada bununla birlikte vajinal muayene de yapıyorlarmı ?