Nihal1907 Kızlar bır hafta önce gıttım 27 + 5 günlüktü oğlum 1350 kilosu dedı nasıl sızce doktor güzel dedi ama fıkır verırmısınz ılk hamıllegm tecrubesızm
ipeklinaismom Nihal1907 28+3 de 1210 kg di yarın kontrolumuz var 32 haftalık olduk, sizin maşallah çok iyi o haftada bence
baab1 Nihal1907 bende bugun gittim 27+2 1338kg. 29 haftayla uyumlu dedi sizinde maşallah ileride kilosu🫣🌺
Nihal1907 ipeklinaismom Ay çok sevındım çünkü çok zorluk çektim doğru düzgün beslenemedım bile serklaj oldum erken doğum rıskım var zayıf olursa küvezde çok kalır dusuncesı oluştu kafamda
Prensiminannesiyim Nihal1907 benim de 27+3 980 gram boyu da 35 cm dedi haftasına göre nasıl dedim biraz minik dedi
Nihal1907 Prensiminannesiyim Canım hiç ozellıkle bısey yemedım hatta ıstahım yoktu çok vıcdan azabı cekyodum aç bırakyorum diye ıse gdyorum ara öğün asla yok bende hiç huyum degıldır oldum olalı öğle akşam yemegı sadece bende akışkanlık hergun maden suyu ıcyorum ondanmı bılemedımde kefir iç ben mesela meyve dahi yemeyen bırıydım yeni başladım zorla yıyorum
Prensiminannesiyim Nihal1907 ara öğün yapmaya çalışcam inşallah bidahaki kontrolümde bebek kilo almış olur 🥺