Masym34 Hamileliğimin başlarında göğüslerim çok fena kaşınıyorlardı ve sızlama vardı bende o ara südyende giymedim ve sürekli kaşıdım erken çatlamaz bişey olmaz diye ama maalesef keşke yapmasaydım çok fena çatladılar mor yarıklar oluştu özellikle alt taraftan sonradan geçer mi 🥴 çok kafaya takmıyorum aslında güzel kızımın hatırası olacakta çözüm bulabilsem daha iyi olur 🤭
Masym34 BabyAta sürüyorum ilk aylardan beri göbek göğüs kalça hep yağlıyorum bio-ol’le ve alman yapımı bi krem var onu da aldım ama ona rağmen çatladı
BabyAta Masym34 demek yapısal bir şey o kadar kremlenmenize rağmen. Cildiyeye gidin en iyisini o söyler
Merve_3351 Masym34 Ben çatlaklarimi cildiyeye göstermiştim beyazladiysa iş işden geçti demişti tabiki onun için lazerle silim var kırmiziysa mudahale ederim dedi kırmiziysa halen seninki simdi git
Masym34 Merve_3351 bi görüneyim o zaman doktora gitmem biraz sıkıntı oluyor eşim memur bende tek gidemiyorum evde yapabileceğim bişey yok mu 🤔
Fatos0503 Bana bir yakınım söylemişti hakiki zeytin yağı sürdüm hiç çatlak oluşmadı demişti bende en baştan beri yatarken hep karnıma zeytinyağı sürüp yattım şuanda görünürde birşey yok ama doğumdan sonra ne olur bilmiyorum, kısmet olursa eğer yine doğum sonrası paylaşırım sizlerle 😇😇
Gulaysrcn Genetik yapimızda varsa ne yaparsak yapalım catliyormus sanirim yoksa da catlamiyormus 🙄 ben 3 4 kilo alsam başlıyorum catlamaya