Melos066 asennaa 30. Haftadan beri kafamız aşağıda her kontrolde aynı şeyi söylüyorlar şuan 35+4 haftalıgiz
ozgetumer Snm06 hemen gün neden verelim diyorlar anlamış değilim bebek gelişimini anne karnında tamamlasın istiyorum ben benim doktorum da 25 Mart diyor yani anlamıyorum neden
rabisskocc SRabiaaa ortalama 25 haftalarımdan beri kaşık ağrısı çekiyorum evet 🥹 bazen sanki aşağıdan çıkacakmış gibi de geliyor bana çok ayakta durunca aşağıya baskı yapıyor o sancıyı anlatamam bile hemen ayaklarımı yukarıya dikerek yatıyorum 🥺🫣
SRabiaaa rabisskocc evet bende sen gibiyim aynı şeyleri yaşamışız 🙄 isimlerimiz de ayni🥰 şuan nasılsın kaç haftaliksin
rabisskocc SRabiaaa Şuan da tam 33+1 🫠 üç hafta sonra nstmize gidicez bakalım kalp atışlarını duycam heycanlıyımmmm
SRabiaaa rabisskocc sağlıcakla kucağına da almak nasip olsun❤️ hareketsiz kalınca benimde karnım çok sertlesiyor çok hareket edince de bebek aşağıdan baskı yapıyor ve ağrı acayip oluyor ben dengeleyemedim bir türlü
rabisskocc SRabiaaa ay evet dediğim gibi sertleşme oldukça uzan ani hareket yapma gerçi ben yatakta dönerken bile zorlanıyorum artık🫣
Mevacennetim aslhnkrts9 hiç belli olmuyo benim ki 39.haftaya kadar makat gelişti ondan sonra baş geliş oldu 2 günde bir kontrole gidiyorum her gitmem de şekli değişik 🤣 napacakları belli olmuyor
aslhnkrts9 Mevacennetim yaa gerçekten mi dertlenip duruyorum bende benimki sabit duruyo şaka gibi bu ara sık gidiyorum sürekli ters inşallah benimki de öyle olur 😂
Mevacennetim aslhnkrts9 döner döner merak etme doktorumda dedi 41 haftaya kadar bekleriz son anda bile dönebiliyolar diye benim ki şuan olması gerektiği pozisyonda 40+3 olduk
aslhnkrts9 Mevacennetim benim devletteki doktorumun beklemeye pek niyeti yok gibi 😂direk net konuşuyo bakalım iki hafta sonra gidince nasıl olacak