Gizemmnur- Kizlar 31+4 deyim bugün bebeğim oldukça hareketliydi bilmiyorum belki normal ama birde ara ara agrim oluyo sancı gibi tam olarak da anlayamıyorum doktoruma daniscam ama kendi kendiimi de telaş yapmayım diyorum
aslhnkrts9 Gizemmnur- bebek büyüdükçe rahmin bağ dokusu da geriliyo ondan sanırım benimde kasıklarım da oluyo bu ara bebek hareket ettikten sonra böyle kasılma desek değil sancı desek değil tam arada bırakan bişey dimi hissedilen
aytencelik Gizemmnur- ben de 31+3teyim bu haftalarda yalancı sancılar çok meşhurmuş sürekli olmadığı sürece sıkıntı yok diyorlar
MadameNoire Gizemmnur- normal hareketleri biraz azalır biraz çoğalır yerleri de daralıyor e baskı da yapıyor rahime. Su nişan kanama aşırı bi ağrı yoksa kramp gibi endişelenme canım bende 33 um hafifledi
Tantan Gizemmnur- aynı haftadayız bende de var ağrılar magnezyum kullanıyor musun ben 3 gündür başladım biraz iyi geldi
aslhnkrts9 Gizemmnur- benim erken doğum riski de var hepten kafam gidiyo hafif bi ağrıda bile acaba yalancı mı normal mi diye düşünmek daha geriyo ılık bi duş alıp uzanıyorum böyle zamanlarda
Gizemmnur- aytencelik bende takip ediyorum canım dayanilmiycak duruma gelirsem zaten direk doktorumla iletişime gecicem
Gizemmnur- MadameNoire teşekkürler canım sağol ister istemez insan bı endiseleniyo bende takip ediyorum zaten
Tantan Gizemmnur- doktoruna söyle magnezyum iyi geliyor diye biliyorum sancılara kramplara erken doğumu engelliyor
Gizemmnur- aslhnkrts9 Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın bebeğini 😊 içini ferah tut sen o ne zman sağlıklı hayırlı bı şekilde dogcaksa öyle gelsin Allah’ın izniyle inşallah 🥰
Aysenur-yakarer28 aslhnkrts9 merhabalar erken doğum riskiniz neyden dolayu acaba benimde 20.haftadan beri var rahim ağzı yetmezliğinden dolayı
aslhnkrts9 Aysenur-yakarer28 bebeğim olması gerekenden aşagıdaydı ve rahim ağzı uzunluğu baya düşüktü şuan yükseldi bebekte ters döndü
Aysenur-yakarer28 aslhnkrts9 evet benim bebeğimde çok aşağıda resmen doğmak için can atıyor ultrasonda ilk öyle anlaşıldı sonra vajınal bakılınca 28mm denildi uzunluğuna 32.haftama girdim inşallah doğuma kadar gider