Sozerizge Kızlar merhaba 18 + olupta pıt pıt diye hissedenler var mı ? Ben genelde hissediyorum bugün tık yok korktum sizde nasıl durumlar
ozgeerkan73 Sozerizge 23+5 Olduk biz , bende 18 . Haftada tik yoktu şuan yattığım zaman hissediyorum genelde o yüzden normal canim ilerleyen haftalarda daha da fazla hissetmeye baslicaksin 😊🧿
Ebruli55 Sozerizge merhaba bizde 18 haftalık olduk. Ben alt karnında pıt pıt atma titreme gibi hissediyorum geçen haftadan beri var baya sık oluyor ☺️
Tugba5742 Sozerizge bende pıt pıt hissediyorum. Doktor üstüne uzan karnının hafifçe daha çok hissedersin demişti çok durmadan üstünde deneyebilirsiniz ben otururken öne eğildiğimde de hissediyorum işyerindeyken
Sozerizge Ay saol canım ya ben hissederken birden hissetmeyince bir de daha önce kalp durduğu için korkuyorum ama 20 den sonra daha çok hissedilir diyorlar yaşayandan duyunca insan rahatlıyor ☺️🥹
Mrvhilalgunay12- Gulcin-2001 Aynıyız bende 18+5 ve 16+4 den beri hissediyorum çok güzel bi his, ayrıca vuracağı saatleri bile biliyorum hep aynı saatlerde yoğunlaşıyor 😊
ikiminikannesi_ Sozerizge benimde öyle y bugün tam 18 oldum birkaç gündür böyle pit pit hissediyorum. Ama cok değil günde bir kez bugün tik yok
Mrvhilalgunay12- Gulcin-2001 Benimde erkek, Allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 😊
Sozerizge Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşlar bugün kontrole gittim 18 hafta da olmama rağmen doktor kasılmaların var dedi progestan verdi anlamadım ilk defa kullanıcam bakalım bu ilacı