AysBltk Spinal ve epidural arasındaki fark nedir Allah nasip ederse pazartesi Spinal anesteziyle sezeryan olucam doktorum en çok Spinali tercih ettiklerini söyledi farkı ne acaba merak ettim
Minigiim-vebenn52 AysBltk spinalde belden iğne vuruluyor ve uyuşuyorsun hiçbişi hissetmiyorsun Epidurslda bele katater takılıyomus ve ordan anestezi veriliyormuş ağrı sızı hissetmiyorsun ama çekişmeleri hissediyomuşsun
Minigiim-vebenn52 Spinalde daha derine anestezi veriliyor epidurslds öyle değil spinalde hiçbir his yok o yüzden ben spinal oldum
Minigiim-vebenn52 AysBltk hayır dayanılmicsk bi acısı yok kendini salıyorsun iyice iğneyi ittiryio kalçadan vurulduğunda nası bi hisse öyle bi his sonra hemen uyuşuyo zaten
Minigiim-vebenn52 AysBltk hiç korkma canım emin ol ben hiç sezeryan istemiyordum normal doğuma odaklanmıştım ama nasip olmadı sancıları çekip çekip sezeryana alındım ama diyorum ki keşke baştan sezeryan seçseydim hiç dendiği gibi bişiy yok
Minigiim-vebenn52 AysBltk sadece ameliyat anında başını oynatma hiç ben çok oynattım baş ve boyun ağrısı çektim bir de ilk yemek yiyeceğin an acı kahve iç
AysBltk Minigiim-vebenn52 Evet bugün doktorum bol bol kahve ve bitter çikolata dedi bakalım hayırlısı inşallah hayırlısıyla atlatırım 🤲🏼