Lilaaaaaa 11 haftalik gebelikte 3 gün önce gece aniden kanama başladı. Hemen doktora gittik. Bebegin kalbi atıyor doktor hersey normal diyor ama kanama devam ediyor. Hamileliği bu sekilde geçen oldu mu hiç
Gizemd-01 Lilaaaaaa evet 11. Hafta gece kanamam oldu gittim yatış verildi. Sorun bebeğin eşinin aşağıda olmasıydı.
sumeyra14 Lilaaaaaa benim de kanamam oldu, ertesi güne kahverengiye dönüp sonra da kesilince doktora gitmedim. Yerleşme kanaması deniyor genelde
Gul2808 Lilaaaaaa bugün 12.30 gibi bnmde kanamam oldu bır anda sabH kontrole gelmiştim hersey yolundaydi 11+0 dayız şuan tekrar geldim bebek gayet iyi ama kanama var bnde yatış verildi siz nasıl oldunuz
Lilaaaaaa Gizemd-01 bana hersey normal dedi bebegin herseyi iyi sorun yok dedi ama bu kan neden durmuyor anlamiyorum
Lilaaaaaa Gul2808 yatış verilmedi progestan ilacını verdiler ama kanamam devam etti hatta sonra koyulasti siyahlasti. Simdi yavas yavas leke olarak gelmeye başladı. Bugun tekrar gittim doktor bebek iyi dedi ama ped takiyorum her zaman mecbur
Gul2808 Lilaaaaaa bnm bir anda kırmızı geldi adet oldum gibi şuan çok açık renk azaldı kanama bebek iyi gündüz terkar bakicaz bebege inşallah sağlıkla kucağımiza alırız 🤲