Selensse tubadgn011 ben 17 haftalığım özele gittik öğrendim her açıdan bakıyolar renkli de baktı net gördüm erkek olduğunu bence özele gidin derim
Selensse tubadgn011 çok şaşırdım çünkü bana gittiğim özel baya nerdeyse yirmi dk falan baktı benim oğlumun da yüzü kapalıydı elleriyle kapatmıştı sonradan arada açtı falan gördük özellikle istediği yere baktı yani açı değiştirdi bilmiyorum
Zmra-13 tubadgn011 17 haftalik oldum hic net birsey demedi doktorlar gttgm ayrintiliya kaldim oda burda cok doluymus bosluk olursa arycaklarms insallah ararlar
tubadgn011 Zmra-13 ya sağlıklı olduğunu bilmek beni mutlu ediyor ama insan bi yandan da merak ediyor elimizde değil 😂😬
Zmra-13 tubadgn011 oyle vallahi ama merak ediyorum cidden bugünden sonra merak etmeyide brktim sadece cevremdekilere gicik oluyorum nasil ogrenemedin yok soyle yok boyle bos yorumlar yapiyolar gicik oluyorum
tubadgn011 Zmra-13 aynen ya bilmiyorum daha öğrenemedim diyorum inanmıyorlar sanki biliyorum da söylemiyorum muamelesi yapıyorlar 🤦🏻♀️
tubadgn011 34busra benim de 3. İlk oğlumda 14 haftalık 2 kızım da 12 haftalık öğrendim bu 18 oldum daha bilmiyorum 😂🤷♀️