Mrv4 Aysenur-yakarer28 bende de yürüdükçe lavaboya gıderken bile asagı baskı yapıyor kasıklarım sert oluyor korkutuyor beni normal mıdır bu büyüdü diye mı acaba
Aysenur-yakarer28 Mrv4 doktorum normal dedi normal gebeliklerde de oluyormuş fakat bizimki tahminimce daha şiddetli olur rahim ağzı yumuşak olduğu için yinede istirahatta fayda var diye düşünüyorum ben de öyleyim yatakta dönerken bile batıyor 34.haftayı geçirirsek biraz daha rahatlıcaz dedi doktorum
Cennet_kusum16 Ne saçma sapan doktor öyle 36 da bile kuvoze almıyoruz dedi doktorum niye böyle bişey söyler korkutur insanı anlamıyorum
Aysenur-yakarer28 Mrv4 inşallah alacağı nefes varsa rabbim aldırır instagramda dün bi fenomenin videosunu izledim 31.haftada doğmuş çocuk 16 gün küvezde kalmış sağ sağlim çıkmış şimdi çok tatlı bi bebek 3 aylık inşallah biz de sağ sağlim kavuşuruz🫶
Cnnyldz Escag sakın korkmayın. Haftanız çok iyi. Dogsada hiç birsey olmaz Allah’ın izni ile. bizzat aynısını yaşadım , 24 haftalıkken 11 mm çıktı. Ve 35 haftaya kadar 11 olarak devam etti, 35+5 te doğurdum ❤️ oğlum şu an 15 aylık
erenilhan Escag bu kesin operatör doktor bence düzgün bi perinatoloğa gidin sizi rahatlatır saçmalamış resmen. Yeğenim 35 te doğdu plesanta yaşlanmasından sezaryen oldu gelinimiz ( ama bence 2 hafta daha dururdu doktor abarttı) doğduğunda kafasını kaldırıyodu elimizle tuttuğumuzda yattığı yerden 😂 şimdi de hala öyle dirayetli güçlü haylaz 2 yaşında. Hiç de küvöze falan girmedi