Bekledigimmucizemm Bugün tam 34 haftalık olduk bebiş doğdu butonunun gelmesiyle birlikte heyecanım daha da arttı ara ara bel ağrısı halsizlik ve kramplar oluyor en son 32. Haftada gitmiştim 35. Haftada kontrolüm var bebek kıyafetleri yıkandı ütülendi hastane çantası hazır olmak üzere bu günlere geldiğime inanamıyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlere de sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin sizler kaçıncı haftadasınız hazırlıklar nasıl gidiyor
Elo__35 Bekledigimmucizemm 36+3 teyiz 12 martta sezaryenimiz var heyecanlıyım bu cumartesi temizlik var evde haftada bir kontrollerim var gidip geliyoruz penguen gibi bakalım 🥰🥰
karaguzelirem_ Bizde hazırlık felan kalmadı şafak son 1 🙈 yarın sabah sezaryen doğumum var nasip olursa rabbim sizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Bekledigimmucizemm karaguzelirem_ ayy Allahım çok heyecanlı sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuza hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alalım amin 😂Zaman azaldıkça çok stres ve heyecan olmaya başladı
karaguzelirem_ Bekledigimmucizemm bende suan için heyecan korku yok ama tabiki zaman daraldıkça olucaktır heleki o hastane kapısından girdiğim gibi bi tribe giricem hissediyorum 😂☺️ bugün bile annem bendeydi onu uğurlarken gözlerim doldu ağladım kapıdan geçirirken çok değişik tuhaf hissediyorum. Resmen 1 gün sonra anne olacağım ve hayatım tümden değişicek 🙈
Bekledigimmucizemm Elo__35 ayy evet penguen yürüyüşü hahah benimde öyle eşim taklidimi yapıyor hep ama bunlar hepsi güzel heyecanlar az kalmış sizinde sağlıkla kavuşun yavrunuza
Bekledigimmucizemm Rumeysayese123 3 gün önce o kadar az hareket etti ki korktum ve hemen acile gittik nst çekildi herşey yolundaydı bazı günler hareketli bazı günler çok sakin geçiyor
Rumeysayese123 Bekledigimmucizemm neyseki yarın kontrol var bakalım ne diycek ama içim rahatladı teşekkür ederim bazen yaramaz oluyorlar korkutuyor bu bebisler
Bekledigimmucizemm Rumeysayese123 birşey olmaz canım yerleri daralıyor artık o kadar çok hareket edemiyorlar için rahat etsin
Bekledigimmucizemm karaguzelirem_ evet ya gerçekten bundan sonraki tüm hayatımız boyunca sorumlu olacağımız çocuklarımız olacak artık hep anne olacağız
nilguneker Bizde tam 34 haftalık olduk bugün. Kontrolüm vardı doğum şekli için düşün istersen biraz demişti doktorum, sezeryane kadar verdik beraber. 38 hafta olduğunda alırız dedi. Nasipse 1 ay sonra inşallaah çok heyecanlıyım
Bekledigimmucizemm nilguneker ayy ben de normal doğum istiyorum ne zaman gelirse artık çok heyecanlı bir aya kavuşacağız 9 aylık bekleyişten sonra sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah
nilguneker Bekledigimmucizemm bende normal istiyordum ama korktum kendimi ve bebeğime stres yüklemekte istemiyorum 🥲 Önemli olan sağlıkla doğsunlar hayırlısı ile
Bekledigimmucizemm nilguneker bende öyle korkuyorum ilk doğum ne olacak bilmiyorum ama sezaryenden de korkuyorum off nasıl olacak çıkacak bu bebekler içimizden ikisi de gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun inşallah kolay doğumlar nasip etsin