Asu_moi Merhaba kızlar,görüntülü bebek telsizi araştırıyorum malum markalar yine aşırı pahalı..daha uygun fiyatlı kullanıpta,memnun kaldığınız sorun yaşamadığınız markalar varsa lütfen yazar mısınız?ama görüntülü ististiyoruz🙏🏻🥹💞💞🌸
Nur3955 Asu_moi ebebektem wewell marka aldım çok guzel tavsiye ederim bime geleni bilmiyorum onun fiyatı uygun gördüm kalitesini araştırabılırsın
blogmomies Asu_moi Wifi olanlarda dışarıdan erişim oluyormuş bebeği görüyorlarmış . O yüzden korktum açıkçası .
Nur3955 blogmomies wifiye baglı oluyor siz isterseniz ve bir cihaza sadece bir oturum açılıyor siz istediğiniz kişiye eger ki paylaşırsanız link atıp evet sizi görebilirler uygulamayı yüklemesi gerekiyor herkes girse kimse almaz zaten işyerinde çalışıp bakıcı tutanların vazgecılmezidir seslerini duyup onlar ile konuşabiliyorsunuz internet olmadıgında uygulamada gözükmüyor kamera zaten sanırım kulaktan kulağa yayılan yanlış bilgi duymuşsunuz iyi araştırın derim sizin istemediğiniz kimse kameranıza giriş yapmaz wifii ile bile olsa