Bennureyla Bende değil eşim evde kar yağdırıyor bildiğiniz. Gezdiği oturduğu yerleri bile kepekten tahmin edebilirsiniz. Şampuan değiştik bir değişim olmadı. Şimdi defne sabunu kullanıyor ama yine aynı . Denenmiş tarafınızdan onay almış bir formül var mı?
Merve_3351 Bennureyla Canım ecazeneden ketoral al aynı etkide baska bi seyde veriiler konozolmuydu neydi o çok işe yarıyor veya dermotoloğa cilt doktoruna gitsin
BabyAta Bennureyla eczane ürünleri kullanması gerekiyor. Bende vardı ketoral kullandım ve konazol şampuan anında kesti. Doğal sabun falan kullanarak vakit kaybetmesin onlar daha çok kötü yapıyor ben bir kere doğal sabunla saç yıkadım bir daha tövbe ettim. Market şampuanıda kullanmasın onlarda yapıyor.
Bennureyla Merve_3351 bu önerdiğiniz şeyler biraz kimyasal içerik değil mi? Ben olabildiğince doğal olsun istiyorum. Devamlı kullanması gerekecek belki de
Merve_3351 Bennureyla ayni sorunu yaşıyorum canım çok değil ama yıllardır farkli şehirlerde doktorlara gittim hic birinki işe yaramadı sadece bu sampuan işe yaradı doğal yönden bilemiyorum