SumeyyeTpl Kızlar 34+2 günlüğz bugün nerdeyse 2-3 defa tek oynadı bebeğim ve çok hafif hareketlerdi tatlı birşeyler yiyip sol tarafa uzandım ama tık yok resmen önceki günlerde hareketliydi dün geceden beri böyle içime korku düştü normalmi bu durum
Gyulche SumeyyeTpl canim gunde 10 haraket onemli deniliyor ama haftan buyuk belki yeri daraldi icindir istersen bi acile git burda turk.kahvesini cok onerdiler bide onu dene ve bol su ic
SumeyyeTpl Gyulche ben birde kahveyi deneyeyim o zaman şekersiz sade suyla yapılan türk kahvesimi olmalı
Gyulche SumeyyeTpl bilmiyorum canim yalniz cok onerildi burda haraketlendiriyormus insallah normale doner banada yaz rabim yardim etsin ama ayni devam ederse yarin bi doktora git hem sen rahat edersin
SumeyyeTpl Gyulche merhaba iyiyiz çok şükür yine sertleşmeler başladı içim rahatladı resmen canımı acıttığına şükür ediyorum 😅 sizde durumlar nasılll
Gyulche SumeyyeTpl cok sevindim bende de cani nezamn isterse haraket ediyor bazen az bazen cok dune bakarak bu gun daha az yani gunde 10 haraket yeterliymis sozde benim 10 gecti sukur inanin cok.sevindim en azindan sizin haftanizda ayni seyleri yasarsam aklimda olur s
SumeyyeTpl Gyulche senin ki kaç haftalık canım 30 haftadan sonra sayın diyorlar oynamasını benimki 30 dan sonra anca hareket etmeye başladı.Baya tembel bi çocuk galiba 😅
Gyulche SumeyyeTpl aynee bende gunde 10 oluyor ama bazen cok bazen az ya baya tenbelesti cani nezaman isterse
SumeyyeTpl Gyulche normaldir o zaman canım bundan sonra düzenli olarak hareket eder zaten artık hareket edeceği zamanı bile anlarsın ☺️