Kızlar ilk hamileliğim o yüzden cahilliğimi maruz görün. Bebeğin kıyafetleri için bebek deterjanı şart mı ? İlla bebeklerin çamaşırlarına özel deterjanlardan mı kullanmak lazım ?
Bebek deterjanı şart mıdır ?
Nergiz7 evet bizim kullandıklarımızı solumak onlara ağır gelir
Nergiz7 şart olduğunu düşünüyorum içerikli iyi doğal olan ürünlerle bebeğimin kıyafetlerini yıkamak isterim. Her bebek deterjanında iyi içerikli değil mesela onlarada dikkat etmek lazım uni baby ve dalın doğal ürünler değil. Ben siveno sıvı detarjan ve duru granül sabun aldım. Birde e bebeğin granül sabununu ve leke çıkarıcısını aldim. Normal detarjanlr bizim bile cildimizi mahvediyor alerji kaşıntı yapıyor, yumuşatıcı özellikle asla kullanmam kendimizde, bebeğe de kullanmayacağım
BabyAta duru granül kullanıyorum bende aşırı güzel bebek kokuyor 🫶🏻
Nergiz7 ben aldım
Minigiim-vebenn52 eveet çok güzel dimiii. Sivenonun kokusunu beğenmedim yok gibi bir şey ama sırf doğal diye kullanacağım 🙈
Incia da gayet iyi memnunum ben
Minigiim-vebenn52 anladım
Nergiz7 normal deterjanlar kimyasal ürün çok barındırıyor bebeklerin daha doğal bazlı ürünleri alerji yapabilir o yüzden normal deterjanlar ki yenidoğanlarda bebek yumuşatıcısı bile kullanılmıyor
Kayınvalidem yanlışlıkla bizim kullandığımız deterjanla yıkamış kızım alerji olmuştu almak gerekiyor tenleri hassas olabilir
Prensesannesibir hadi ya ? E alacam o zaman
Nergiz7 aynen öyle alın bence
Nergiz7 duru granül alın bende ondan aldım yıkadım ohmissss gibileer😊
SmyEsciv evet cnm bu alcaksan yumşatıcı alma yani ne alırsan al yumşatıcı alma :)