Bir oğlum var 1.5 yaşında 9 aylık olana kadar mamaya çok düşkündü emmedi hiç mama veriyorum ağlardı saati geçsin hemen şimdi 1 yaşından beri bazen oluyor 7 saat bir şey vermezmişim çocuk normal oynuyor sesini çıkarmıyor bende başka isim olduğu zaman unutuyormusum sonra çok vicdan azabı çekiyorum ama bir çocuk hiç belli etmez mi acıktığını birde önceden fazla ek gıda veremiyordum mamayla duruyordu genelde şuan mama yerine yemek vs yapıp yediriyorum günde 2 kere falan mama verdiğim oluyor ama karnı doyunca mamaya da gerek duymuyor heralde anlamıyorum bu çocuk 1.5 senedir mamaya alismadi mi acaba mamadan kessem mı diyorum normalde zor keserler falan ama benim çocuk mama istese bile belli edemiyor isterse ben anlamazsam diye korkuyorum uyku konusunda da öyle saati geçse de bayaaa bir geçmeden huzursuz olmaz anca çok çok uykusuz kalacak öyle zorluk çıkarıyor yani sürekli benim takip etmem saat saymam gerekiyor eline verirsem yiyor birşeyleri vermezsem hiç istemiyor zaten çokta konuşamıyor sadece anne baba dede aba ebe diyor böyle olan var mı acaba ? Mama dan kesmek iyi fikir mı bilemedim acıyorum böyle yapınca çocuğum