Brcnrcvs111 estafurullah canım sağolasın. Onu bende duydum plesantanın konumuna göre isimleri var hatta previa falan diye biliyorum. Ama plesanta yukarı çıkabiliyor doktorun doğru söylemiş tabi bazı durumlarda rahim ağzını kapatabiliyormuş o durumlarda sezeryanla bebeği alıyorlarmış. Böyle şeyler dinlemiştim bazı doktorları takip ediyorum instagramdan ve youtubedan. Bence doktorun çıkabilir dediyse korkma çıkar. Bende öyle bir durum yoktu benim poş vajene prolebeydi yani bebeğin poşu vajinamdaydı esnek bir balon gibi düşün o vajinama kadar inmişti bebek içinde hala yaşıyor o yüzden müdahalede edemiyorlardı. Senin dediğin çok daha farklı bir durum canım korkma hiç stresde yapma güzel şeyler düşün bak en önemlisi bu ben bunu anladım ve hep olumlu düşün olumlu dualar et ben ilk kaybımda çok stresli ve çok umutsuzdum sen hiç umutsuzluğa kapılma. Yani düşün ben bebeğimi kaybedeceğimi nişanım gelmeden 3 gün önce rüyamda gördüm. Ve aynısı gerçek oldu onun etkisinden bir türlü çıkamadım ama şimdi hep iyi şeyler düşünüyorum kendimi telkin ediyorum merve bu sefer olucak diye rabbimede hep dua ediyorum zikir çekiyorum sürekli