GuzelMelegimm Normalde ter kokum olmaz. Ama bu ara duşta alsan deodorantta sürsem aşırı ter kokuyorum acı acı. Duştan çıkıyorum 5 dk sonra kendime kokuyorum. Neden kaynaklı olabilir.
Ozgednc GuzelMelegimm hamilelikte ve lohusalıkta malesef tüm hormonlarimiz değişiyor bu da onlardan biri
Betul-97 GuzelMelegimm Benimde ter değilde ellerim parmaklarımdan hep koku geliyordu sanki soğan doğramışım gibi. Duşa da girsem çamaşır suyuyla mutfakta temizlesem hep o koku vardı şükür geçti
Temmuzmucizesi26 GuzelMelegimm hormonlardan ve kullandığımız ilaçlardan bence terle idrarla atıyoruz kokuyor onlarda normal
Cinarsaitinannesi GuzelMelegimm sen onu birde lohusalıkta gör banyodan çıkarken bile kokuyordum ne iğrenç birşey
GuzelMelegimm Cinarsaitinannesi evet banyodan çıkıyorum o sırada bile kokuyor. Kızım 4 yasında onda da kokuyo muydum hatırlamıyorum
Cinarsaitinannesi GuzelMelegimm Allahtan geçiyor yoksa insan kendinden tiksiniyor koksaydin hatırlardın bence canım
Cinarsaitinannesi GuzelMelegimm ama eşim kokmuyorsun derdi sadece bize mi kokuyor aceba bu ter kokusu
nurtug GuzelMelegimm benim de son zamanlarda öyle dediğiniz gibi duştan hemen sonra da deodorant da sıksam kokuyo gibi geliyo bi anda bunu farkettim çok rahatsız hissediyorum kendimi insan içine çıkınca hiç rahat olamıyorum hormonlardan diyolar ama umarım bir an önce geçer
Boncukk123 GuzelMelegimm okumuştum bunu canım hormonlardan oluyormuş duştan sonra çağ ağacı yağı damlat koltuk altlarına bir kaç damla iyi geliyormuş kimyasallara boğma kendını sakın ters tepebilir hormonlar duzeltıkten sonra
Gizemd-01 GuzelMelegimm bi ben miyim diyordum ya ben hiç ter kokmam normalde. Pişmiş soğan gibi kokuyorum ya resmen çok değişik bir koku.. doğurunca geçer mi ya