Asdfgh12 Dmt0 benimde 6 Şubat 2 gündür test yaptım çıkmadı üzülmüştüm çok demek ki erken daha heralde
Dmt0 Asdfgh12 en sağlıklısı regl gecikince yapmak ama ben o kadar sabredemiyorum, reglden 2 önce çıkabilir diye düşünüyorum pozitifse
Betullkndl Dmt0 benim de en son regl tarihim 4 şubat 28 gündür döngüm. Dün test yaptım silik çıktı iki gün bekleyeceğim bende inşallah hayırlısıyla ve sağlıklısıyla hamileyimdir. Kanda çıkar mı bilmiyorum regl me 4 gün var
Asdfgh12 Sudesu_1 benimde 6 Şubat dün ve önceki gün yaptım ama birşey çıkmadı birazdaha beklemem gerek demek ki 🙄
Dilaradefe28 Sudesu_1 benimde 5 subat bugun erken gebelik testi yaptm nefatif cikti kesin hamile degilm 😒😒😒 umudum kalmadi artik
Sudesu_1 mrp2023 doğru diyorsun da sonra hamileliği takip ederken yanlış haftalar çıkmaz mı 🤣 Yani direk kendi dr an gidiyorsun baştan sona
Betullkndl Dilaradefe28 öyle düşünme regl geçilmediği sürece belli olmuyor diyorlar belki geç döllenmedir.
Asdfgh12 Dilaradefe28 daha zamanı var bence 3 gündür aşırı sağ kasık ağrım var özellikle geceleri artık ayın 2 si gibi yaparım tekrardan