Gunes009 Biz de dün tanıda z.33 gebelik kodu olduğu için alamamıştık, o kodu sildirdik. Tanı gebelik olunca ödemiyormuş, venöz bozukluk olması gerekiyormuş. Öncekinde almıştık ama başka eczaneden. Hepsi değişik bişey diyor
Mavi84 ferhpnar daha yeni mı değişti acaba benim 2hafta oldu çünkü direkt verdi eczane .sonuçta gerekli bir şey her şeyi ne kadar zorlaştırıyorlar stres yapmayın siz
ferhpnar Mavi84 bilmiyorum ki daha önce 5 kutu aldım hiç sorun yaşamadım şimdi neden böyle oldu her eczane farklı bişey diyor
Aysll33 ferhpnar hematolojiden cikarmstm ilk sonra kadın doğum doktoru yeniledi 3 hekim onaylı ama bunu tek doktor hallediyor
Aylamom ferhpnar beninkinde de venoz komplikasyon gebeliktr tanimlanmamis yaziyor raporda 1 aylik rapor yazmis igneyi aldigimda 2 kutu oscaoara 200 kusur katki payi odedik kadin dogum doktoru yazdi raporu
ferhpnar Mavi84 inşallah bakalım dün parayla aldım bugün de doktorum çağırdı gel raporunu yenileyelim diye gideceğim bakalım daha 12+3 üm doğuma kadar kullancam yoksa çok sıkıntı olcak