Hilallklc ayy çok kötü olmuş benimde demistim sana sanırım hastalandım diye çok kötü olunca acile gittik 1 martti işte doktor nstye bakalım bi dedi nst de 3 tane düzenli sanci çıktı sonra açıklığa bakıldı 2 cm di hemen sevk verdiler doğum başlamış diye gittik hemen sivasa gittiğimizde daha yeni 3 cm olmuştu benim ebe de kapalı bi kadındı gözlüklü çok sinir bozucu bisey aynı dediğin gibi ite davranır gibi davrandı hareket etmeyeceksin falan dedi nst de yatarken en ufak kıpırdamama izin vermediler lavaboya bile gidemedim biz akşam 9da gitmiştik hastaneye gece 3te eşimi aldılar o zamn daha 5 cm falandı çok sancim yoktu eşim gittikten sonra suyumu patlattılar ebe degisimi oldu biraz daha iyi bi ebeye denk geldim ama o da izin vermedi hiç ayağa kalkmama🤣 suyumu patlatirken çok canim acıdı baya bağırdım suyumu patlattıktan sonra zaten asıl ağrılar başladı doğum hane sesimle inlemisti🤣 saat 5 45te doktor geldi sezeryana alacağız diye hastaydım çünkü ve bogazim falan kurumustu nefes alamadığım için bebek sıkıntıya girmis Allahtan doktor bakınca 8 cm olmuş hemen dogurtalim dedi benden önce de bi kadın vardı onun doğumu bitti hemen beni aldılar cokkk zordu doğum anı çok acı çektim kesi olmadı ama yirtiklarim oldu baya o yüzden dikislerim var ancak düzelmeye başladı hala ağrı oluyo ara sıra ama büyük bi kısmı geçti 5.55 te doğdu kızım sonra işte odaya ciktik o gün tam 15 tane doğum olmuş 🤣 eve geldik asel sarilik oldu burda hastanede yattık bi gece geçti sonra tekrar oldu baya uğraştırdi bisi ama şimdilik iyiyiz çok şükür asel 3375 gram doğdu senin bebeğin ne kadar doğdu canım birde insta adresin var mı ekleselim🤣