Asenanpolat Merhaba anne adayları ve anneler, bebeğimin gelişimi genel olarak ileride görünüyor. 18.haftadayız ağırlığı 315 gr boyu 35cm bu ilerleme bu şekilde devam ederse doğumda beni zorlayabilir mi? Sizin bebeklerinizin ağırlığı nedir paylaşabilir misiniz?
Hayriyekrc48 Asenanpolat ilk aylarda benimde bebeğim gelişim olarak 1.2 hafta önde gidiyordu doktor normal dedi son aylarda zaten düzeliyor haftası ile uyumu tehlikeli Bi durum olsa zaten doktorunuz uyarır korkmayın
sariniz13 Asenanpolat geçen hafta perşembe gittim detaylıya şuan 22+3 deyim 396 gram dedi doktorum sadece başı aşağıdaki dedi
Cinarsaitinannesi Damlaalyz ben şimdi ultrason resmime baktım 17 haftalık 18 cm bana da çok uçuk geldi o boy
bebisliozlem Damlaalyz benimde 27+0′da 🙊 36 cm’di üstelik ben ve eşim uzun boylu insanlar da değiliz minyon bebek bekliyorum ben
Damlaalyz Cinarsaitinannesi büyük ihtimalle yanlış anlamıştır annemiz veya yazarken belki yanlışlık olmuştur diye düşünüyorum
Aysennn1608 Asenanpolat merhabalar, boyu çok fazla muhtemelen bir yanlışlık var. Ultrasonda FL diye bir değer var onu 7 ile çarpın. FL değerinin 5 olması lazım şu an 35 cm olması için.
yeschef-13 Asenanpolat Merhaba boyu yanlış muhtemelen ben 25+2 deyim 35cm bebeğim ve doktor kilosu normal 841gr boyu uzun ama oda genetik ( ben 1.74 eşim 1.97) boy normal doğuma engel değil kilosunu kontrollü ilerleriz dedi
izobellaaa-_- Yasemincee26 bende 22+2 bugün gittim 508 dedi ama haftası ile uyumlu dedi acaba benim de mi zayıf 1. Bebeğim de zayıf doğmuştu boyu da 30 cm
Songltran Asenanpolat 35+ 1 günlükken 2915 di, 36+ 2 yim şuan cuma gidicem kontrole bakalım ne kadar olmuş ayrıca bana doktor boyunu söylemiyor hiç bir gitmem de sanırım her doktor ölçmüyor boyu
Asenanpolat Ay sanırım ben yanlış bir şeyler yapmışım 23cm’miş 🥲 bizde eşimle biraz korktuk açıkçası çünkü eşim 2metre ben 1.74 boyundayım çok uzun bir bebek olacak zannettik 🥹