Demsi_83737 Kızlar 12 şubatta beta 17 16 şubatta 146 Sağlık ocağındaki doktorum bi daha kan vermene gerek yok dedi. Bugün 5+2 yim. Kadın doğuma gittim kan ver dedi gönderdi görünmez şu an dedi. Sizce de görünmez mi var mu bu durumda olan
Rabiul Demsi_83737 geç döllenmeyse gözükmeyebilir onun dışında ben 5+3 de keseyi görmüştüm ama sıkışık gitmiştim ilk muayenelerde sıkışık gitmenin faydası var
Hulo2105 Demsi_83737 5. Haftada bizde kese görmemiştik doktor baktı ama sadece rahim duvarı kalın dedi folik asit verdi gittik. Bir hafta sonra keseyi görmüştük.
Demsi_83737 esradgzl beta daha çok düşükmüş o zaman bi beta bakalım önce dedi perşembe günü gel dedi. Görünmez mi şimdi dedim yok görünmez önce beta bakalım dedi
Demsi_83737 Asligulcakirr valla bilmiyorum ki yaa beta 3500 de karından 1500 de alttan muayene ile görünür dedi şu an görünmez bi beta bakalım dedi
Yaseminn2345 Görünmesi için küçük bence de. Acele etmeyin. Her seferinde tekrar tekrar gitmek yerine 7-8. Haftada gitmek daha mantıklı. Yoksa önce kese sonra içinde bebek var mı sonra kalp atışı var mı vs vs
Demsi_83737 Yaseminn2345 evet aynı şeyi hemşire arkadaşımda söylüyor ama işte merak ediyo insan bide ilk olunca 🥹
Yaseminn2345 Demsi_83737 sizi çok iyi anlıyorum. Bir düşüğüm var şimdi de hamileyim. Bu bebeğimde ben de sürekli heyecan içinde hep gitmek istedim ama inan pişman oldum çünkü bir sürü korkum olmuştu. Kese var mı acaba boş kese mi dış gebelik mi yok kalp atışı var mı? Sürekli düşüne düşüne kendimi yordum. İkinci çocuğumda öğrensem de gitmek için acele etmeyeceğim.
Demsi_83737 Rabiul canm benim eşim uzakta benden aynı şehirde değiliz. En son ilişki tarihi belli o yüzden geç döllenme şansı yok
Demsi_83737 Hulo2105 sağlık ocağındaki doktorum sen zayıfsın büyük ihtimalle görürler dedi ama doktor bakmadı bile perşembe çağırdı tekrardan
Demsi_83737 Yaseminn2345 yok hiç öyle bi korkum yok inanın çok rahatım ben aslında ama eşim rahat değil. Sürekli şimdi bile soruyo 😊 kan sonucu çıktı mı ne oldu ne olacak diye 😅
Songul1- Benim de aynı şekilde gözükmedi beta 270di iki gün arayla tekrar kan ver yükselirse tekrar bakıcaz dedi gönderdi gözükmesi için çok erkenmiş baya artması gerekiyor
Demsi_83737 Songul1- evet ama en son 146 dı beta 11 gün önce şimdi baya yükselmiştir diye düşünüyorum ama perşembeye kaldı bakalım
Yaseminn2345 Demsi_83737 o zaman inşallah güzel haberler alın. 3-4 bin olması lazım sanırım betanın kese gorunmesi için.