Momy9861 Sehnazs5 aparatı var, rahşm ağzına yerleştiriliyor, sülükler cımbız yardımıyla takılıyor, işi biten düşüyor ve aparattan dışarıya çıkıyor,işlem bilen kişi için kolay☺️
Momy9861 gamzeeee_33 net bir şey diyemem,temizlenenler var. Enzimleri çok faydalı o şekilde olmasada başka faydası olur.
Momy9861 Derinnmom oturarak yapıldığında dolaşım durduğu için bayılma olasılığı artıyor,muhakkak yatarak yaptırın
umutluanneadayi Erva18 inşallah ama sonum onun gibi yaptırmadan önce bunu da deneyip yaptırırım galiba
Erva18 BusraaZeynep tupi o demedi hsg çektim sol tüp kapalı dedi doktor hacamat yapan da sağ yumurtaliginda sıkıntı var dedi
Derinnmom Momy9861 ben bayıldım hemen, eşime uzanarak yaptılar o benden daha iyiydi bilmiyorum sözde çok iyi bi yerde yaptırdık
Momy9861 Derinnmom ben bizzat kendim tecrübe ettim,şuan haccameyim eğitimini aldım ondan dolayı yanlış olduğunu anlayabiliyorum. Önceden yaptırdığımda bayılma bendede oluyordu ve hep oturarak yapmışlardı
Momy9861 Derinnmom bayılma oluncada manevi rahatsızlık diyorlar hemen ama değil maalesef, dolaşım duruyor dediğim gibi
Hacernazikcan gamzeeee_33 sülük hiç korkulacak bişey değil bn iki sean yaptırdım yıllardr kapanmayan rahim ağzı yaram bile geçti enfeksiyon mantar hepsi silindi çok şükür
Hacernazikcan gamzeeee_33 bence temizler benim yaramı görseniz dudağınız uçuklardı 100 tane yararlı enzim var sülüklerde
sedassert Ben de haccameyim hem de hemşireyim kendime tiroid için yaptım 5-6 seans tiroidim düzeldi ilaç kullanımını bıraktım şimdi de gebeyim. Kesinlikle öneriyorum. Hacamat zaten bir arınma işlemidir sülükle de birleşince daha yüksek verim alıyorsunuz
sedassert Erva18 bu konuda bilgim ve deneyimim yok maalesef yanlış yönlendirmek istemem ama dilerseniz bir deneyin denemekten zarar gelmez