yeni-annelik Kızlar mantarım bir türlü geçmiyor 12 haftalık hamileyim hamile kalmadan öncede hep kaşıntı akıntı sorunu yaşıyordum bir türlü geçmiyor şimdi fitil kullandım yine geçmedi ne yapmam lazım artık bıktım lütfen yardım edin
Merve_3351 yeni-annelik benimki hamileikle başladı idrar yolu enfeksiyonu yeşil akınti var 26 haftaligm şuan halen var mantara dönüşmüş 2 tur fitil antibiyotik iğne ve suda içilen toz ilaç kullandım şuan sadece 2 hapim 1 fitilm kaldi geçmedi halen
Derinnmom yeni-annelik lütfen enfeksiyon tedavisi ol. Benim doğumum çok çok çok zordu sonuç enfeksiyondanmış çok yırtığım dikişim var
Sevcan62 yeni-annelik vajinal duş almak florayı bozuyor evet sadece dışını yıkayın yıkarken de şampuan duş jeli yıkama jeli falan kullanmayın
Sevcan62 yeni-annelik bu arada kaşıntıya yoğurt sürmeninde iyi geldiğini duymuştum deneyin isterseniz
yeni-annelik Sevcan62 her tuvalet sonrası ben elimle yıkıyorum oramı bu ne kadar doğru bilmiyorum ama florasını bozdum sanırım bu söylediklerinizi deneyeceğim
Hulo2105 yeni-annelik ben anlamadım ki yıkamak mı iyi yıkamamak mı? Bu sefer çişli durcak daha kötü. Ama bende içine su tutmayın diye okumuştum. Ama yıkamasam da kaşınıyor. Bende bunu yaşıyorum doktor fitil verdi
Gnl54 aile hekimine görünün derim evde gecmez o bilirim krem, yikama suyu falan verir belki mutlaka gidin
yeni-annelik Gnl54 valla doktorun verdiği ilaç genital yıkama jeli spreyi vs ne varsa kullandım ona rağmen geçmiyor
yeni-annelik Merve_3351 bende hem fitil kullandım hemde suya karıştırılan toz ilaç verdi bittiler ama hala aynıyım sıkıldım artık bu durumdan
yeni-annelik Derinnmom bir de doktorum enfeksiyon var mı yok mu diye kan testleri verdi bana size verdi mi sağlık ocağında yaptırabilir miyim acaba
yeni-annelik Merve_3351 evet hep kadın doğum doktorumun verdiklerini kullandım onun dışında kendi kafama göre bir şey kullanmadım hiçbir zaman
Merve_3351 yeni-annelik Canım ürolijiye de git veya enfeksiyon hastaliklarina ben gecen gittim ürolojiye enfeksiyon için sağ böbreimde büyümüş çoğu gebelikde oluyormus ama benimki fazla büyümüş Zatten onlar bir ilac verirken kadin doğum doktorunu arayıp hamileliği ve kac aylik olduğunu söyleyip öyle veriyolar
Derinnmom yeni-annelik evet kan idrar istediler verdim özel hastanede yaptım fakat durumunuz yoksa özel hastane sağlık ocağında yapmanıza izin veriyor. Benim ilk tedavimde enfeksiyonum tamamen geçti serum tedavisi aldım sonra hamile kaldım tekrar başladı çoğaldıkça çoğaldı geçmedi
yeni-annelik Merve_3351 9 unda kadın doğum doktoruna gideceğim geçmediğini söylemeyi düşünüyorum o beni yönlendirir herhalde ama bu sefer hep beraber gidicez kayınvalidem vs falan onların yanındayken kaşıntımın akıntımın olduğunu nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum ben oturup rahat rahat konuşmak istiyorumda maalesef 🤦🏼♀️
Merve_3351 yeni-annelik söyle kız birşey olmaz her kadın aynı yollardan geçiyoruz utanma rahat rahat konuş git baklm.muhtemelen kendide yönderirir ürolojiye
biranne__ yeni-annelik tek girin içeriye neden cümle alem gidiyorsunuz ki anlamadım onu özel bi mesele konuşucam diyin kayınvalideniz anşayışlıysa sizş anlar umarım bendede var ve ilaçsz geçmez bildiğim kadarıyla da doğurmadan geçmiyormuş
yeni-annelik Merve_3351 önceki gittiğimde söylemiştim eşimle ikimiz gitmiştik sadece ilaç vermişti fitille suya karıştırılan bir ilaç ama geçmedi
yeni-annelik biranne__ cinsiyeti belli olur diye geliyorlar bende tek eşimle girmek isterdim ama maalesef 13. Haftada gideceğim cinsiyet tam belli olmaz diye düşünüyorum gelmesi için çok erken
biranne__ yeni-annelik yani o haftada tam belli olmuyor evet kesin olmaz söylesede ben benimkilere herşeyi telefonda söylüyorum valla