mavi2904 Kızlar adet olup hamile olduğunu öğrenen varmı , benim benim adetim 28 şubat ama 26 şubat başladı ama çok az yani rengi adet gibi ama miktarı az olabilirmi sizce
Ebruucar mavi2904 bazı gebeliklerde olabiliyor geneldede erkek bebekte oluyor üzerine görme. Doktorlar üzerine görme diye bişey yok diyolar ama bazı bünyelerde olabiliyor. Benim eltim 9 ay boyunca her ay adet gördü iki hamileliğinde de. Zaten gebeysen adetinde değişik oluyor normal adet kadar olmuyor bittikten bi süre sonra test yap anlarsın zaten var mı yok mu
Vandb mavi2904 benim boş gebelik yaşadığımda olmuştu regl tarihimde geldi 2 gün AZ bişey sürdü sonra bitti daha sonra hamile olduğumu öğrenmiştim.
Umay1307 mavi2904 iki gün yoğun kanama gördüm ama iki günde 3 ped dolusu hamile olduğumu yeni öğrenmiştim kimyasaldır dedim adet olunca ama suan hamileyim yani adet gördüm üstüne resmen hala kahverengi lekelenmelerim oluyor ama haftaya kese için gidicem değerlerim iki günde bir normal şekilde arttı ❤️
_Mother_ mavi2904 ben adet sonrası öğrendim daha doğrusu kanama sonrası 23 ünde kanamam oldu 1.5 gün tek sürdü şüphe üzerine test yaptım silik çıktı dün kan verdim 11.97 çıktı yarın tekrar verecem inşallah yükselir güzel şekilde kanama olmadan 1 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı
_Mother_ mavi2904 benim normal adet döngümde olanların dışındaydı normal de ben adet olduğum da ilk kahverengi lekelenme olur bir kaç saat sonra sökülürdü bu defa direk parlak açık renkte kırmızı geldi daha sonra kırmızı oldu baya tam koyu kırmızı değil ama 1.5 gün toplam 3 ped dolusu ancak olmuştur ben pedden rahatsız olduğum için çok sık değiştiriyorum o yüzden tahmini söylüyorum ama daha sonra birden kahverengi olup kesildi pıhtı vs yoktu WC de yıkandığım zaman böyle açık kırmızı ile şeffaf su karışımı gibi birşeydi