Mom89_ 19 haftalık gebeyim kahverengi lekelenmem var bi kaç hafta önce yine olmuştu progrstan hap kullandım yuttum agızdan, sabah uyandıgımda kasıklarım ağrıyordu baktım leke geliyor o ilaçtan içtim bi sıkıntı yoktur dimi 🥹
Canimbenim_06 Mom89_ bence riske atmayın allah göstermesin farklı bir sebebi olabilir en azından içiniz rahat eder bir doktora görünün derim
Canimbenim_06 Mom89_ icinizi ferah tutun kahverengi lekelenme oldugunda cok panige gerek yok diyorlar ama yine de kontrolde fayda var ben de baslarda cok yasadim o yuzden dedim bence gidin diye minnoş yerleşmeye çalışıyor olabilir
Fer4h Mom89_ duşa girilir mi hiç sıcak suyun bir çok tehlikesi var kanama ne olursa olsun her zaman doktorun karar vereceği bir durum burda kime sorarsanız sorun ultrasonla bakmadığımıza göre kimsenin yazdığı sizi rahatlatamaz en iyisi doktorunuz
Mom89_ Bir ay önce yine böyle olmuştu leke geldi temizlik yaptıgım için demişti özel doktorum, progestan verdi yine bi kaç önce temizlik yaptım belki ondandır dedim yani o ilçtan içtim bende