nununundunyasi Bbk88 ayy sende o kadar çok beni görüyorum kii 😂 en son dedım bı ben göremicem herhalde dıye valla ben gördüysem sen de görürsün az daha sabret bu cok yaklastıgının gostergesı
Bbk88 Bbk88 @Ftrhn canım bak yukarıda bugün ki testim benim daha pik olmadi sen demişsin ya benim bundan daha silikti oldu diye
Bbk88 nununundunyasi aşkım evet ama ben hep aynı saatte yapamadım birde o var bir koyu bir silik gerçi koyu olsa 24 saat kalırdı illa görürdüm hahaahha umarım bekliyorum 25 bugün 😅😅😅😅
nununundunyasi Bbk88 28 hatta belki 29 da görmüş biri olarak yakındırr diyor aynı saatte yapmamanın tutarsızlıgını göz onunde bulundurarak endıse etmee diyorum bebişş 😅
Dilaralemdar nununundunyasi Bbk88 bella_xx Kızlar benimde böyle ama bugün daha pik olmasını beklerken çatlama olmuş gibi sizcee?
nununundunyasi Bbk88 görcez görcez sende de yumurtlama görcez yakındır aha yazdım buraya canımsınn sen de 💖🌼💖🌼
Bbk88 Dilaralemdar canım senin dün pik gibi ama değil gibide anlamadım kimisi tam koyu olmuyor diyorlar valla anlamadjm
nununundunyasi Dilaralemdar daha var askim az sabır arada koyulaşıp siliniyor bize de dediğin gibi bi acaba diye düşündürüyor
Dilaralemdar Bbk88 Bende anlayamadım yemin ederim dün ben pik olmuş diye sayıyorum en koyu o kadar gördüm cünkü bugün oda yok😅😅