Delidolu İnş Bize Bugün Artık Gün Verir HeyCan , Korku Stres Hepsini Şuan Bı Ararda Yaşıyorum 😃kimLer Bebisleri Görmeye Gidiyo BuguN 😊
Merve1414 Delidolu ben gittim bugün şeker yüklemesi için 3 hafta sonra yapalım dedi doktor 25 haftaligim 779 gram dedi sanırım bu bebiş de zayıf doğacak abileri gibi
beha07 Bende 2 saate kalp atışı duymaya gideceğim yeni bir doktor buldum dualarım bütün anneler ile hayırlı haberler ile burada buluşalım 8+4 deyim 🙏🏻
Delidolu Nur_Alp Bugün 38+3 Oldum Büyük ihtimal Pazartesi Sezeryana Alicak Yarın Anestezi uzmaniyLa Gorusecem Ona Göre tam Belli olucak
fayting Delidolu çoğu devlet hastanesini Suriyeli sarmış durumda bizden fazla doğuruyorlar. Ve normal doğum için çok zorluyorlar. Gittiğinde 5 dk anca ilgileniyor doktorlar. Normal doğum için suni sancıyı basıp açılmazsa kesi yapıyorlar direk daha da sayarım da neyse
Delidolu fayting Benimki ZorunLu Sezeryan Olduğu için Hiç O konuları Konuşmadım Gittiğim Doktorda Gayet İyi İlgilendi
Burcu-2634 Delidolu hemde nasıl sanki ilk hamileliğim gibi beynim format atmış herşeyi yeniden öğreniyo gibiyim 😂