Hilaalc Kızlar 36+5 den yazıyorum bugün kontrolde nts de Bebeğin kalp atışı yüksek çıktı sizce neden bunu yaşayan varmı ?
Minigiim-vebenn52 Hilaalc sancın var mıydı yorulduysan da yüksek çıkmış olabilir dinlenip bidaha nstye gire demedi mi doktor
aslhnkrts9 Hilaalc o lastikleri biraz sıkınca da yüksek çıkıyormuş bana acilde öyle demişlerdi 180 lerde çıkmıştı kalp atışı biraz gevşeyince lastikler su içirdiler bana sonra düzelmişti
Sweety11 Hilaalc bende 33 haftlıkken kızımın kalp atışları nstde çok yüksek çıktı.180i geçiyordu ,bende çok sıkıntılıydım o ara.Sonra yatış verildi serum takıldı geçti .şimdi 36 haftalığız
Hilaalc Minigiim-vebenn52 Tekrar girdim iyi dedi busefer dünden stres yaşadım üzüntü falan acaba ondan mı oldu diye düşündüm
Hilaalc fayting 160 170 dedi İkinciye girdim iyi dedi ben dün üzüntü yaşadım acaba omu etkiledi diye düşündüm çocuğu 😔 Ama sanırım tatlı çok yedim diye oldu
Minigiim-vebenn52 Hilaalc muhtemelen yoruldun diyedir kalp atışın seninde yüksekse yüksek çıkmıştır onunds etkileniyo ister istemez düzeldiyse sorun yoktur sen stres yapmamaya çalış 🫶🏻
Minaeyll Hilaalc geçen hafta benimde yüksek çıktı 200 den sonrası tehlikeli dedi doktor. benim en yüksek 193 e kadar çıktı kalp atışı. anlık stresle de yukselebiliyormus