happymuti Merhabalar bebek odası takımı almayı düşünüyorum ama internetten bu mağazadan alan oldu mu güvenilir mi deneyimlerinizi yazar mısınız ☺️
deniizyy1 happymuti ben aralıkta sipariş vermiştim hala bekliyorum doğuma 58 gün kaldı umarım gelir sürekli haftaya haftaya diye atıp duruyorlar keşke almasaydım
Razismom happymuti bende butik mobilyadan aldım ama bizzat ofisine gittim…talepleri çok olduğu için oda takımı 2 ayda geliyor… O yüzden hızlı olun derim ben… Ama çok memnun kaldım kusursuz geldi…
B1cnm ben babay darling dolap şifonyer aldım bugün gelicek cok erken de kargoya veridiler eğer kargodaan kaynaklı kırık olursa bizle ilteşime gecin biz yenisini temin edicez söyleydiler bugün gelirse kurmayı düşünüyoruz beşiğimi de civilden aldım babay darling oda cok beğenerek aldım
Yarenn-mom Bende bbutik istanbul Başakşehir mağazasından büyüyebilen besık siparişi vermiştim 2 ay önce , yaklaşık 2 hafta önce kuruluma geldiler bir sorun yaşamadım zaten alırken ortalama 8 hafta demişlerdi teslim süresi için
fatmadmrz1414 bu siteden almıştım ben baya güvenli kaliteli de tavsiye ederim almanı https://www.abkafurniture.com/