Zeynepci012 2-3 gündür su gibi akıntı geliyor sizce neden gelmiş olabilir idrarmı kaçıyor anlamadım ki doktora gitmelimiyim
ozlemnehir Zeynepci012 az önce aynı sebepten doktordan geldim hiçbişeyi yok dedi bebeğin çok şükür. Biz bu durumlarda vajinada aşırı kaşıntı yanma hissi var mı diye bakarız enfeksiyon için dedi. O da olmayınca bir problem görmedi. Bu haftalarda olurmuş hatta ilerde daha da artacaktır dedi
Sevgi_2104 O haftalarda bende de olmuştu hatta baya devam etti. Ama doktor hiç bir sorunun olmadığını bazen bu tür şeylerin olacağını söylemişti 15 ten sonra felan geçti bende.
Zeyneppx Zeynepci012 korkma dün de bende oldu netten bakınca amniyon sıvısı vs kafayi yicektim ne bu diye 🥹
Zeynepci012 ozlemnehir bende gittim az önce dayanamadım bişey yok dedi fitil verdi dedim ben fitil kullanmayı bilmiyorum yani yapamam beceremem dedim bişey demeden ilacı yazdı verdi almadım bende fitildir diye
Zeynepci012 biranne__ kendi kendime atlattım çok şükür üst solunumumda var sabahları boğaz ve burun yanmasıyla uyanıyorum çok akıntım yok az ara sıra bazen hiç olmuyor 🫶🏻