tugba0090 Gezenlady anladım çok teşekkür ederim detaylı anlattignız için benim ikinci sezeryan olcak Atilla beyi merak ettim alanında iyi birini istiyordum. Keşke benim sadece kürtajla kalsaydı ilk bebeğim 8 haftalık kürtaj ikinci bebeğim 31 hafta 1600 kilo doğdu 37 gün yaşadı vefat etti bu 3. Gebeliğim devlet hastanelerinde her seferinde farklı doktorlara muayene olmak istemiyorum Avrasya bana yakın inşallah oraya devam edecgm peki kontrol muayenesi içinde 10gun sonra gidiyormusunuz Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🌸🤲🏻
Gezenlady tugba0090 muaynesi 1200 bu arada,git bi gözük derim memnun olursun olmasın bilemem herkes herkese iyi gelmeye biliyo, zamanında yaşadıklarınıda anlatırsın,ben hiç kontrollermi kullanmadım muayne zamanı gittim geldim ayda bir
Zuleyha_18 btlalbyrk belde tıp Nurhan doktor kesinlikle önerim tecrübesi , bilgisi , anlatımı çok güzel .. sigortalıya 1.100 normali bilmiyorum
ezell34 Merivvee bende Hatice hanıma gidiyorum daha öncede orda doğum yaptım ebeleri falan gerçekten çok iyi Fatma hocada yapmıştım Hatice hanım nasıl peki doğum sırasında ilgilimiydi
yeni-annelik btlalbyrk Asya Hastanesi Hakan Seven’e gidiyorum çok memnunum kendisinden muayene ücreti 1200 ₺
btlalbyrk yeni-annelik bende asla hastanesine gittim 600 lira tüm doktorlar sanıyordum ben oğuz gülere gittim
yeni-annelik btlalbyrk Oğuz Beyin ve Aygün Hanımın muayene ücretleri aynı Hakan beyin daha fazla önceden 900 veriyordum en son geçen hafta gittim 1200₺ olmuş 10 yılı geçkin Asya hastanesinde görev alıyor benim ablam hamileykende vardı kendisi muayene ücreti ondan fazla olabilir diye düşünüyorum
btlalbyrk yeni-annelik doğum ücretleri ne kadar acaba bende 1.5 aydır gitmiyorum detaylıya gittiğim için yeni mi arttı fiyatı acaba
yeni-annelik btlalbyrk ben en son mayısın başında gitmiştim o zaman arttığını öğrendim ama diğer doktorların ne kadar bir bilgim yok doğum ücretide benim doktorumun normal 22 bin sezeryan 24 bin ama artmışta olabilir
Gizem1504 btlalbyrk ben düşük yaptım aygün hocanın takiplisiydim bana 18 normal 20 21 arası sezerysn dediler muayeneside 600dü
SSenaaa Aslanmom1 evet çok iyi bir hoca bn zaten daha önceki gebeligimde kürtaj olmak zorunda kaldım yine Atilla hocadan yapmıştı
SrpYlmz btlalbyrk Avrasyaya gidiyorum diye yazmıştım hala gidiyorum 1200 demiştim muayane bugün gittim 1400 olmuş hepsi yükselmiş doğum parası vs gerçi yükselmeyen ne var ki 🫠
Gizem1504 SrpYlmz ben nisanda düşük yaptım ilk doğumum asyadaydı 2.de orayı düşündüm kısmet olmadı gop meydandyım